Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε άνδρας που αγνοούνταν για μέρες

Τελικά νοσηλευόταν σε νοσκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε άνδρας που αγνοούνταν εδώ και μέρες
Νοσοκομείο - (φωτό αρχείου) © EUROKINNISSI

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε τελικά ο Ζβιάντι Μπεκάουρι, που αγνοούταν από τις 14 Ιανουαρίου.

Εντοπίστηκε τελικά ο Ζβιάντι Μπεκάουρι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 14 Ιανουαρίου. Άτομα του περιβάλλοντός του είχαν ενημερώσει την Παρασκευή τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που αμέσως εξέδωσε Missing Alert, ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για τον εντοπισμό του 39χρονου άνδρα, που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη.

Με νεότερη ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έγινε γνωστό ότι ο αγνοούμενος βρισκόταν νοσηλευόμενος από τις 17 Ιανουαρίου, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ζβιάντι Μπεκάουρι: Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

«Η περιπέτεια του Μπεκαούρι (επ) Ζβιάντι (ον.), 39 ετών, έληξε σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2022, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο Μπεκαούρι (επ.) Ζβιάντι (ον.) βρέθηκε ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε από ιατρικό προσωπικό νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν από τις 19/1/2022, και τον αναγνώρισαν κατόπιν δημοσιοποίησης των στοιχείων του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Μπεκαούρι (επ.) Ζβιάντι (ον.) και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ