- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λουτράκι: Βρέφος οκτώ μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή
Τραγωδία στο Λουτράκι με βρέφος οκτώ μηνών που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες.
Ένα βρέφος οκτώ μηνών έχασε σήμερα τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, οι γονείς μετέφεραν το αγοράκι στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, επειδή δεν ξυπνούσε. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.
Οι γερμανικής υπηκοότητας γονείς ήρθαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα. Ταξίδεψαν μαζί με τα δυο μωράκια τους τα οποία είναι δίδυμα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωράκι ήταν ανήσυχο το προηγούμενο βράδυ, κάποια στιγμή κοιμήθηκε, χωρίς ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ. Οι γονείς το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας με το αυτοκίνητό τους.
Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή. Όμως δεν τα κατάφεραν.
Το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου. Μάλιστα οι γονείς έδωσαν κατάθεση στο ΑΤ Λουτρακίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.