Ελλαδα

Μητέρα Αρναούτη: Η κόρη μου ήταν ένα μάτσο σωληνάκια και σίδερα

H γυναίκα τραυματίστηκε βαρύτατα και έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου οκτώ μήνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αναφέρθηκε στα σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της μετά το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη καταθέτοντας σήμερα στη δίκη ανέφερε σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

Από το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο όχημα μαζί με τη Φρόσω Κυριακου, τραυματίστηκε βαρύτατα. Έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου οκτώ μήνες και υποβλήθηκε σε πολλά χειρουργεία.

«Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα και η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά», ανέφερε η μάρτυρας για να συμπληρώσει πως αν η κόρη της, αν είχε καταλάβει ότι ο Π. Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

«Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Παντελής Παντελίδης: Ξεκίνησε η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα -Τι ζητούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού

Στο δικαστήριο ξεκίνησε η συζήτηση των τριών προσφυγών που αφορούν, την αγωγή ύψους 1.100.000 ευρώ της τραυματισθείσας στο τροχαίο Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, της αγωγής ύψους περίπου 100.000 ευρώ, της συνεπιβάτισσας στο όχημα Φρόσως Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας καθώς και της αγωγής ύψους 600.000 ευρώ, της οικογένειας του τραγουδιστή κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου την οποία οι ενάγοντες θεωρούν ως την οδηγό του οχήματος αντί του εκλιπόντος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ