Ελλαδα

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας στη Θεσσαλονίκη

Οδηγήθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου - Τι συνέβη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς. Η δικαστική απόφασηπου παραβίασε ο τραγουδιστής.

Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σήμερα Τετάρτη 19/1. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο thesstoday, μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Όπως έγινε γνωστό, τέθηκε υπό κράτηση για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά είναι υποχρεωμένος να το κάνει κάθε πρώτη του μηνός.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Κώστας Δόξας είχε βρεθεί ξανά στο δικαστήριο με την εν διαστάσει σύζυγό του για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που καταβάλει στο παιδί τους. Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει να μειωθεί το ποσό στα 300 ευρώ (από τα 500). Η είδηση ότι συνελήφθη ο Κώστας Δόξας κάνει τον γύρο των social media.

Ποιος είναι ο Κώστας Δόξας

Ο Κώστας Δόξας (πραγματικό όνομα: Κωνσταντίνος Δείξιμος, Χολαργός Αθηνών, 6 Οκτωβρίου 1979) είναι Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης.

Είναι αδελφός του τραγουδιστή Άκη Δείξιμου, ανιψιός του τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή και ξάδελφος του επίσης τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή. Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε μικρή ηλικία και συνέχισε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο, παίζοντας στον Α.Ο. Μοσχάτου.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στην Αθήνα, τη σεζόν 1996-1997 στο Ρεξ, με τον Νότη Σφακιανάκη. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Δέσποινα Βανδή, τον Λάμπη Λιβιεράτο, τους Άγγελο Διονυσίου και Στέλιο Διονυσίου, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Νίκο Κουρκούλη, την Άντζυ Σαμίου και τον Τριαντάφυλλο μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Δόξας σε παρουσίαση δίσκου © NDP

Το 2002 ήταν υποψήφιος σε δύο κατηγορίες των Μουσικών Βραβείων Αρίων (καλύτερου ποπ τραγουδιστή και καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου).

Κώστας Δόξας και Μαρία Δεληθανάση το 2015 © NDP

Υπήρξε παντρεμένος με τη Γεωργία Γιασεμή με πολιτικό γάμο για 10 ημέρες. Στις 14 Φεβρουαρίου 2017 παντρεύτηκε την Μαρία Δεληθανάση και απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία (γενν. 11 Απριλίου 2017). Χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις