Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τον βιασμό 14χρονης στο Περιστέρι

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 14χρονης στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος
Βιασμός 14χρονης στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος © Pixabay

Στη φυλακή ο 32χρονος για τον βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδελφής της συντρόφου του στο Περιστέρι.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδελφής της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για τον βιασμό που, σύμφωνα με το θύμα, έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο στο σπίτι της 27χρονης, όπου η ανήλικη είχε πάει για λίγες ημέρες.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι βίασε την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του όταν την φιλοξενούσαν στο σπίτι.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη οπότε και είχαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στα χέρια τους τα αποτελέσματα εξετάσεων βιολογικού υλικού, σύμφωνα με τα οποία το δείγμα dna που συλλέχθηκε από τα σεντόνια και την μπλούζα της ανήλικης ανήκει στον 32χρονο.

Μάλιστα, ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου είχε προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες κατά της ανήλικης: «Έχουμε νεότερα στοιχεία για την 14χρονη. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να καταλάβει ότι σήμερα, δυστυχώς, τα 14χρονα παιδιά δεν είναι αυτά που ήταν στο παρελθόν. Έχουμε νέα στοιχεία που αφορούν στην ίδια, στα οποία υπάρχουν οικονομικές απολαβές και συναλλαγές της 14χρονης με άλλα άτομα. Η 14χρονη ήταν μέλος κάποιου site που ήταν ακατάλληλο για ανηλίκους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ