Ελλαδα

Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Ο δράστης του τραγικού περιστατικού στην Αργυρούπολη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παραδόθηκε ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

Παραδόθηκε ο 46χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου στην Αργυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιoανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Αργυρούπολη: «Να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του δράστη

Παράλληλα, η κόρη του 46χρονου πήρε θέση για το περιστατικό. Το νεαρό κορίτσι ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την οργή της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της.

Στη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει και η λεζάντα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KAΙ χρώματος ασημί».

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει ακόμα τρία παιδιά. O 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του το 2015

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του το 2015. Αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.

Την υπόθεση για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη είχε αναλάβει αρχικά το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο τμήμα Αλίμου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ