Ελλαδα

O Stan βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Μονογυιού

«Μου είπε πονάω…»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτόπτης μάρτυρας στο σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022), που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, ήταν ο Stan.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι βγήκε από το αυτοκίνητο του, έτρεξε προς το σημείο και ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού, από τη θέση του συνοδηγού. «Μου είπε πονάω…», ανέφερε ο Stan στο Mega, προσθέτοντας ότι «είμαι στη διάθεση των αρχών να βοηθήσω όσο μπορώ».

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Twitter ο Stan αποκάλυψε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σοκαριστικό τροχαίο. «Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του.

 

 

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ