Ελλαδα

Δυστύχημα Μονογυιού: Η σύζυγος δεν γνωρίζει ακόμα τι έχει συμβεί

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιού που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη, δεν έχει μάθει ακόμα για τον θάνατό του μετά το δυστύχημα με την Ferrari.

Ενώ οι έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται, η σύζυγός του Tζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη, δεν έχει μάθει ακόμα για τον θάνατό του. 

Ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για να μιλήσει για το τραγικό γεγονός: «Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δε γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια… Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε…. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος γιατί είναι ένα σημείο που έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι». 

Σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, δεν πήγαινε με περισσότερα από 75χλμ.. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε εμπειρία».

Τι μοντέλο ήταν η Ferrari 488 Pista του Μονογυιού

Η 488 Pista παρουσιάστηκε το 2018, ως ειδική έκδοση της 488, και αμέσως έκανε αίσθηση με τις προδιαγραφές της. Η Ferrari 488 έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2020. Όσο για την τιμή της, ως καινούρια η έκδοση Pista ξεπερνούσε τα 300.000 ευρώ ενώ ως μεταχειρισμένη δεν έχει χάσει πολλή από την αρχική της αξία.

Βασικό στοιχείο είναι ο κινητήρας της. Πρόκειται για έναν V8 χωρητικότητας 3.900 κ. εκ., που με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά δίνουν εκρηκτικές επιδόσεις στο αυτοκίνητο. Από στάση φτάνει στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα ενώ χρειάζεται μόλις 7,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 200 χλμ/ώρα. Η μέγιστη ταχύτητα κόβει την ανάσα καθώς το ιταλικό supercar μπορεί να ξεπεράσει τα 360 χλμ/ώρα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ