- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προβοκάτσια από ανταγωνιστές στο χώρο της διασκέδασης καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του μπαρ στη Ρόδου, όπου φέρεται να γυρίστηκε ροζ βίντεο με τουρίστες να επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις δημοσίως. Σύμφωνα με τον ιστότοπο dimokratiki.gr της ομότιτλης τοπικής εφημερίδας ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, Στέλιος Αλεξανδρής, παρουσιάστηκε χθες Τρίτη ενώπιον της Εισαγγελέως και γνωστοποίησε ότι το βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει τραβηχτεί στο κέντρο του εντολέως του, στην οδό Ορφανίδου. Μετέφερε στην κ. Εισαγγελέα, η οποία έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά έχει μαγνητοσκοπηθεί το 2011 και προφανώς κάποιος ανταγωνιστής του με σκοπό να τον πλήξει, το διέθεσε και το διένειμε πρόσφατα, σε εκατοντάδες σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι το κατάστημα αυτό έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του γιου του πρώην ιδιοκτήτη του και πρόκειται για ένα αξιοπρεπές κέντρο στο οποίο δεν συμβαίνουν πλέον τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν. Ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος λειτουργεί εξάλλου στον ίδιο δρόμο άλλο κατάστημα στο οποίο υπάρχουν μπάρες για «pole dancing».
Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας ζήτησε, με την παραγγελία της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, να διακριβωθούν τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών» του ροζ βίντεο, το κέντρο στο οποίο έχει γυριστεί και τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Τραπεζίτσα
Δείτε τις 8 περιοχές με τις μέγιστες τιμές
Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική
Πότε θα πραγματοποιηθούν οι συμπληρωματικές εξετάσεις εισαγωγής
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
338 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από την έναρξη του έτους
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Καίει αγροτοδασική έκταση - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Στο «κόκκινο» η μισή χώρα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
«Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά σε έναν τέτοιο πόνο» - Βαθιά οδύνη για την απώλεια
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Συνεχής επιτήρηση με drone
Σε ύφεση η φωτιά στον Δήμο Ωρωπού - Διαρκείς ρίψεις από αέρος και διασπορά πεζοπόρων
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή
Φωτιά ξέσπασε ενώ το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο - Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού
Καρέ-καρέ εξετάζονται βίντεο και συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας
Για πέμπτη ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στο δάσος - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.