Ελλαδα

Σκόπελος: Αναγνωρίστηκε η σορός που είχε εντοπιστεί σε παραλία

Ανήκε στον 58χρονο μοναχό που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο © EUROKINISSI

Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα που είχε εντοπιστεί σε παραλία της Σκοπέλου στις 11 Ιανουαρίου.

Η σορός του άνδρα που είχε εντοπιστεί σε παραλία της Σκοπέλου την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ανήκει σε 58χρονο μοναχό, που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου.

Ο ίδιος είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους και έκτοτε αγνοείτο. Οι αρχές είχαν πραγματοποιήσει έρευνες στις γύρω περιοχές χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η σορός είχε μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας και αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.

Ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται. Σημειώνεται ότι η λέμβος του άτυχου μοναχού είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μετά από έρευνες των λιμενικών Αρχών στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Στις 22 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι ο 58χρονος ερασιτέχνης αλιέας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι οποίες από κοινού ξεκίνησαν άμεσα εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, με την συμμετοχή δύο πλωτών αλλά και περιπολικών οχημάτων του Λιμενικού καθώς και δύο ιδιωτικών σκαφών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ