- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Νοσηλευόταν στο «Αττικόν» με κορωνοϊό
Εξιτήριο πήρε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος από το νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Παρουσίασε ήπια συμπτώματα.
Βγήκε από το νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, πήρε εξιτήριο από το «Αττικόν».
Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος μπήκε στο νοσοκομείο το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 με θετικό μοριακό τεστ (PCR) στην Covid-19.
Παρουσίασε ήπια συμπτώματα και νοσηλεύτηκε σε συμβατική κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό. Είναι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας κάνει τόσο τις δύο αρχικές δόσεις όσο και την ενισχυτική. Οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.