Ελλαδα

Σέρρες: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που παρασύρθηκε από ρέμα

Την Τετάρτη βρέθηκε νεκρός και ο σύζυγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία - Σέρρες: Νεκρή η 24χρονη αγνοούμενη
Κακοκαιρία - Σέρρες: Νεκρή η 24χρονη αγνοούμενη © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Νεκρή βρέθηκε η 24χρονη που αναζητούσαν οι Αρχές στις Σέρρες. Την Τετάρτη εντοπίστηκε νεκρός και ο σύζυγός της.

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η 24χρονη που αναζητούσαν από χθες οι  Αρχές στις Σέρρες μετά την κλήση που έλαβαν στο 112.

Η 24χρονη, ο 35χρονος σύζυγός της, o οποίος βρέθηκε χθες νεκρός και ο 22χρονος αδελφός της, που ειδοποίησε καλώντας στο 112, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, επιχείρησαν να μπουν παράνομα στη χώρα προερχόμενοι από το Ιράν.

Όπως είπε ο 22χρονος στις Αρχές, στην προσπάθεια τους να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη έχασαν τον προσανατολισμό τους και έπεσαν σε ρέμα. Στις έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας πήραν μέρος αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του ΑΤ Βισαλτίας καθώς και η Πυροσβεστική Σερρών με ομάδα ΕΜΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός χθες σε ρέμα στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στον δήμο Βισαλτίας Σερρών. Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειωθήκαν τις προηγούμενες ώρες έχασε τη ζωή του και ένας 50χρονος τεχνικός σε χωριό της Καρδίτσας κοντά στην λίμνη Πλαστήρα, ο οποίος προσπαθούσε να επιδιορθώσει βλάβες και χτυπήθηκε από το ρεύμα.

Οι καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Διομήδης είναι εκτεταμένες σε πολλές περιοχές της χώρας. Παράλληλα σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ