Ελλαδα

Διασωληνωμένοι μητέρα με κορωνοϊό και το νεογέννητο βρέφος της

Το μωρό ήρθε στον κόσμο με καισαρική μόλις στις 22 εβδομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διασωληνωμένο με κορωνοϊό βρέφος μετά την καισαρική σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Διασωληνωμένο με κορωνοϊό βρέφος μετά την καισαρική σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © Pixabay

Στη Θεσσαλονίκη μητέρα με κορωνοϊό και το νεογέννητο βρέφος της νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με Covid στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Διασωληνωμένοι με κορωνοϊό σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται μια μητέρα και το νεογέννητο βρέφος της. Η 36χρονη γέννησε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ.

Αμέσως μετά τη γέννα διασωληνώθηκε. Το ίδιο συνέβη και με το νεογέννητο, το οποίο -σύμφωνα με το δημοσίευμα στο GRTimes- είναι επίσης θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Δόντσιος, οι γιατροί πήραν με καισαρική το βρέφος μόλις 22 εβδομάδες μετά την έναρξη της κύησης.

8 παιδιά με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

Όπως γνωστοποίησε επίσης, στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται με κορωνοϊό συνολικά 8 παιδιά. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι 26 από τις 28 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες.

«Θα πρέπει να αυξηθούν τα συνεργεία διαγνωστικών τεστ του ΕΟΔΥ, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία» πρότεινε ο κ. Δόντσιος, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες εργασίας που βιώνει το προσωπικό του νοσοκομείου. «Έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε άδειες, και άρχισαν να νοσούν και οι εργαζόμενοι, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να λείψουν από το πόστο τους» ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ