Ελλαδα

Πάτρα: Απολογείται ο προπονητής μποξ για σεξουαλική παρενόχληση

Στον ανακριτή τη Δευτέρα - Η καταγγελία από 14χρονη αθλήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάντια του μποξ
Γάντια του μποξ © Pixabay

Ο προπονητής μποξ στην Πάτρα, για τον οποίο έγινε καταγγελία από 14χρονη αθλήτρια για σεξουαλική παρενόχληση, οδηγείται στον ανακριτή τη Δευτέρα (27/12).

Ο προπονητής μποξ στην Πάτρα που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη αθλήτριά του, απολογείται τη Δευτέρα (27/12) στον ανακριτή. Ο 47χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης.

Ο προπονητής οδηγήθηκε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, στις εισαγγελικές Αρχές που αποφάσισαν να του δώσουν τη σχετική προθεσμία, ενώ εξακολουθεί να κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα tempo24.news, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12), τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της στο γυμναστήριο. Ο 47χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία το επόμενο βράδυ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 14χρονης. Η αθλήτρια κατήγγειλε ότι ο προπονητής μποξ στην Πάτρα τής έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν την παρέλαβε η μητέρα της από τον αθλητικό σύλλογο, της είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 47χρονο που είναι και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου. Μητέρα και κόρη κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ