Ελλαδα

Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό - Πού έχει μποτιλιάρισμα

Χάος στην κάθοδο - Προβλήματα σε Αττική Οδό και Κηφισίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, προβλήματα σε Παραλιακή, Κηφισίας και Αττική Οδό.

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου, στην κάθοδο, από το ύψος της Εκάλης μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώθηκε καραμπόλα οχημάτων. Χαμηλές ταχύτητες μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Μποτιλιάρισμα και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Αγία Παρασκευή μέχρι τη Νερατζιώτισσα. Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λ.Κηφισίας, ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα κυρίως μεταξύ ΟΑΚΑ και Πανόρμου.

Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Αρδηττού αλλά και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή - Κίνηση στον Πειραιά

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τη Λ.Αμφιθέας και κατόπιν από το ύψος του Νέου Φαλήρου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δύσκολη και η Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Πάρκο Φλοίσβου έως την Πικροδάφνη. Προβλήματα και στην Περιφερειακή Δραπετσώνας από το λιμανάκι Κερατσινίου έως την Ιχθυόσκαλα.

Λόγω εργασιών, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Βάρης-Κορωπίου από το ύψος της Σχολής Ευελπίδων μέχρι και τα Βλάχικα. Δύσκολη και η η Βασιλέως Κωνσταντίνου/Βάκχου από το Δημαρχείο Βάρης μέχρι και τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αναργυρούντος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις