Ελλαδα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας

Είχε κάνει και τις τρεις δόσεις και έχει ελαφρά συμπτώματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)
ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Με ανάρτηση του στο facebook ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό. Είχε λάβει και τις τρεις δόσεις όπως λέει, αλλά παρουσίασε το Σάββατο ελαφριά συμπτώματα. Ο μοριακός έλεγχος, λοιπόν, απέδειξε ότι ήταν θετικός στον COVID19.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:


Θετικός στον COVID-19:

«Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ