Ελλαδα

Επίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία του Jumbo

Πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία του Jumbo
O Ρουβίκωνας στα κεντρικά γραφεία του Jumbo © Facebook

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία του Jumbo στο Μοσχάτο.

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Jumbo στο Μοσχάτο πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, πετώντας τρικάκια και φωνάζοντας συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της αλυσίδας, Απόστολου Βακάκη.

Η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo έχει βρεθεί στο στόχαστρο τα τελευταία 24ωρα μετά τις καταγγελίες του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ).

Jumbo: Η απάντηση στην καταγγελία

Πηγές της εταιρείας Jumbo που επικαλείται το euro2day.gr υπογραμμίζουν ότι «οι ημέρες και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων καθορίζονται πάντα από την ισχύουσα νομοθεσία κάθε χώρας» και πως τηρούνται οι κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, καθώς και «όλα τα εργασιακά δικαιώματα».

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Απόστολος Βακάκης, πρότεινε λειτουργία των καταστημάτων μια επιπλέον Κυριακή, την 26η Δεκεμβρίου, για «να αναπληρωθεί ο χρόνος που χάνεται με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, τα οποία ανοίγουν μία ώρα αργότερα».

Στο ίδιο πλαίσιο, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως «δεν υφίσταται ούτε τέθηκε ποτέ ζήτημα λειτουργίας των καταστημάτων σε ημέρες ή περιοχές όπου δεν προβλέπει ο νόμος ρητά τη λειτουργία του λιανεμπορίου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ