Ελλαδα

Σεξουαλική επίθεση σε μητέρα στην Κυψέλη μπροστά στο παιδί της

Τι αναφέρει στην καταγγελία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεξουαλική επίθεση σε μητέρα μπροστά στο παιδί της στην Κυψέλη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Σεξουαλική επίθεση σε μητέρα μπροστά στο παιδί της στην Κυψέλη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μητέρα στην Κυψέλη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση μπροστά στο παιδί της από άνδρα, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο.

Σεξουαλική επίθεση δέχτηκε μια γυναίκα στην Κυψέλη. Όπως κατήγγειλε η ίδια, η επίθεση έγινε μπροστά στο παιδί της. Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η Μάνια Κ. είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο μαζί με το 11χρονο παιδί της, όταν δέχτηκε την επίθεση.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία που έκανε στο Open, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου μακριά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

«Ήταν γύρω στις εννέα με εννιάμισι το βράδυ. Είχα βγάλει με το παιδί μου βόλτα τον σκύλο μας στο τετράγωνο κάτω από το σπίτι μας. Σε μία γωνία που σταματήσαμε για να ουρήσει το σκυλί, νιώθω ξαφνικά έναν άνθρωπο από πίσω μου. Το σκυλί είχε γυρίσει και κοίταγε προς τα πίσω, άκουγα μόνο το γρύλισμα» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Ενστικτωδώς τραβάω το παιδί μπροστά μου, γιατί ήταν δίπλα μου, και μετά νιώθω έναν άνθρωπο, ο οποίος με ακούμπησε από πίσω στα οπίσθια και έκανε άσεμνες χειρονομίες. Προσπαθούσε να με τραβήξει προς το μέρος του. Εγώ φοβήθηκα και νόμιζα ότι θα έκανε κακό στο παιδί, ότι θα μου το άρπαζε».

Σεξουαλική επίθεση στην Κυψέλη - Ο σκύλος έσωσε μητέρα και παιδί

«Ευτυχώς, δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Ο σκύλος, ο οποίος είναι ένα μεγαλόσωμο σκυλί γύρω στα 52 κιλά και είναι εκπαιδευμένο, ήταν εξαγριωμένος. Άφησα το λουρί και με το που τον άφησα και είπα "πάρτον" αυτός από τον φόβο του άρχισε να τρέχει. Έκανα το λάθος να βγω χωρίς να πάρω κινητό μαζί μου. Άρχισα να ουρλιάζω, βγήκε κόσμος από τα μπαλκόνια και ευτυχώς επέστρεψε το σκυλί μου» τόνισε.

«Ήταν ένας ψηλός, γεροδεμένος άνδρας. Δεν ξέρω αν ήταν Έλληνας ή ξένος, δεν μίλησε καθόλου. Φορούσε ένα δερμάτινο μπουφάν με κουκούλα. Δεν ήταν μεγάλος σε ηλικία, πρέπει να ήταν 30 με 35 ετών και ήταν αξύριστος. Από τότε έχω πάθει σοκ. Δεν βγαίνω έξω. Το παιδί έχει να πάει ημέρες σχολείο και φοβάμαι να τον κατεβάσω και στο σχολικό γιατί περνάει εφτά η ώρα το πρωί και είναι σκοτάδι» συμπλήρωσε.

Το νέο συμβάν με τη σεξουαλική επίθεση στην Κυψέλη γίνεται γνωστό λίγο μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν με μια γυναίκα στην ίδια περιοχή, η οποία κατέγραψε τον άνδρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά μέρα μεσημέρι. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ