- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Rockwave Festival: Καταστροφές στο Terra Vibe από την κακοκαιρία
Βομβαρδισμένο τοπίο το Terra Vibe
Στο Rockwave Festival, στις εγκαταστάσεις του Terra Vibe στη Μαλακάσα, η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές.
Ζημιές στο Rockwave Festival, στις εγκαταστάσεις στη Μαλακάσα, προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία. Οι καταστροφές στο Rockwave Festival σημειώθηκαν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, όταν θυελλώδεις άνεμοι και δυνατή βροχή εκδηλώθηκαν στη Μαλακάσα.
«Η ισχυρή καταιγίδα με ριπές ανέμου που έφτασαν στιγμιαία τα 12 μποφόρ, προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα και εκτεταμένες καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Terra Vibe Park» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες από το Terra Vibe του Rockwave Festival στη Μαλακάσα, οι ισχυροί άνεμοι εκρίζωσαν δέντρα, τα οποία έπεσαν πάνω σε εγκαταστάσεις στον χώρο που γίνονται οι συναυλίες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.