Ελλαδα

Αρναούτογλου: Χειμωνιάτικο σκηνικό με τοπικές χιονοπτώσεις αύριο

Η θερμοκρασία στους 7 με 10 βαθμούς Κελσίου στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Αρναούτογλου: Νέες χιονοπτώσεις και άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό
Ο Σάκης Αρναούτογλου © ΕΡΤ

Χιονοπτώσεις τα ξημερώματα στην Βόρεια Μακεδονία, κρύο και προσοχή σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά ημιορεινά τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής θα υπάρξουν χιονοπτώσεις τα ξημερώματα και θέλει προσοχή σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης στα βόρεια τμήματα της Θράκης θα έχουμε βροχές ή κάποιο χιονόνερο στα πεδινά και στα ορεινά της Ροδόπης θα έχουμε χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 μέτρα.

Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε λιακάδα από το πρωί, όμως στα ανατολικά του νομού Λάρισας και στην Μαγνησία όπως στο Πήλιο θα έχουμε θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές και χιόνια πάνω από τα 800 μέτρα.

Η Αττική θα έχει από το πρωί αρκετή συννεφιά ιδιαίτερα στα βόρεια-βορειοανατολικά όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν βροχές. Μετά το μεσημέρι αυτές οι βροχές θα δυναμώσουν και θα εντοπίζονται ολοένα σε μεγαλύτερο κομμάτι του νομού ενώ στην Πάρνηθα πάνω από τα 1000 μέτρα θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις. Ο άνεμος θα πνέει βόρειος στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στους νομούς Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής θα έχουμε επανάληψη των χιονοπτώσεων ακόμα και στα χαμηλά υψόμετρα. Στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει συννεφιά η οποία μετά το μεσημέρι θα επικρατήσει σε ολόκληρη σχεδόν την περιφέρεια. Από το βράδυ υπάρχει το ενδεχόμενο πρόσκαιρων βροχών και χιονοπτώσεων και πάλι στην περιοχή της Χαλκιδικής. Ο άνεμος στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 13/12/2021 | ΕΡΤ

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ