Ελλαδα

Γιώργος Τράγκας: Καθοριστικό το επόμενο 24ωρο για την ζωή του

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν «αντιεμβολιαστής...αλλά ανεμβολίαστος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τράγκα: Καθοριστικό το επόμενο 24ωρο - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του
Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας © Twitter

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, Γιώργος Τράγκας, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου των «Ελεύθερων Ανθρώπων», Πάρις Κουρτζίδης, η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή και το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό.

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!», έγραψε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διασωληνώθηκε αργά τη νύχτα της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής, καθώς προέκυψαν επιπλοκές στην καρδιά του. Συγκεκριμένα, υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι την Τετάρτη ο Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος. Λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο μέσω δύο διαφορετικών συσκευών.

Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί, είναι «επειδή έχει το σάκχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ