- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ποινική δίωξη στους δύο δράστες που παρενόχλησαν σεξουαλικά ανήλικες στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τη σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στην Ερμού. Είχε προηγηθεί η καταγγελία από μια 14χρονη και μια 14χρονη ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τους δύο συλληφθέντες.
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε την Τρίτη (7/12) στις 22.00 το βράδυ περίπου στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, την Ερμού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο 28χρονοι παρενόχλησαν σεξουαλικά τις δύο ανήλικες. Αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» που περιπολούσαν στην περιοχή, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.