Ποινική δίωξη στους δύο δράστες που παρενόχλησαν σεξουαλικά ανήλικες στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τη σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στην Ερμού. Είχε προηγηθεί η καταγγελία από μια 14χρονη και μια 14χρονη ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τους δύο συλληφθέντες.
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε την Τρίτη (7/12) στις 22.00 το βράδυ περίπου στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, την Ερμού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο 28χρονοι παρενόχλησαν σεξουαλικά τις δύο ανήλικες. Αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» που περιπολούσαν στην περιοχή, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.