Ελλαδα

Ν. Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέλφια

Νεότερες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο με δύο αδέλφια νεκρά
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο με δύο αδέλφια νεκρά © EUROKINISSI

Νέα εξέλιξη στην τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο. Βρέθηκαν δύο σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέλφια.

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο. Δύο αδέλφια, άνδρας 34 ετών και γυναίκα 29 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν δύο σημειώματα, στα οποία αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο από τα δυο αδέλφια έγραψε τα σημειώματα, με τον γραφικό χαρακτήρα να είναι πανομοιότυπος. Τα σημειώματα θα εξεταστούν από ειδικό γραφολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον έχουν γραφτεί.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πιθανότερο ενδεχόμενο πλέον είναι να πυροβόλησε πρώτα η 29χρονη τον αδερφό της και μετά να αυτοπυροβολήθηκε. Τα δύο αδέλφια, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της μητέρας τους, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο © EUROKINNISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι τους - Τι λένε οι γείτονες

Την ίδια ώρα, έξω από την πολυκατοικία της οδού Ολύμπου έσπευσαν και γείτονες που γνώριζαν την οικογένεια προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί.

«Τα παιδιά έχασαν τη μητέρα τους πριν από 6-7 μήνες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της καρκινοπαθούς μητέρας τους. Πέρασε πάρα πολλά. Τα αδέλφια δεν είχαν θέμα μεταξύ τους. Υπάρχει και ένας τρίτος αδελφός, αυτός εργάζεται κανονικά. Εγώ είμαι φίλος της οικογένειας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο περιστατικό. Γνωρίζω και τον πατέρα ο οποίος έδωσε μάχη μετά το θάνατο της συζύγου», ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους γείτονας της οικογένειας.

«Ουδέποτε έδωσαν δικαιώματα. Ήταν εργατικοί και καλοί γονείς. Δεν αντιμετωπίζανε κάποιο πρόβλημα. Όταν κλείνει η πόρτα του αλλουνού δεν γνωρίζεις τι έχει. Τουλάχιστον προς τα έξω δεν έβγαινε ποτέ κάτι. Ήταν υπόδειγμα οικογένειας», λέει ένας άλλος γείτονας που γνωρίζει την οικογένεια 40 χρόνια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ