Ελλαδα

Οδύνη στην κηδεία της 14χρονης στη Λαμία που πέθανε από κορωνοϊό

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 14χρονης στη Λαμία που πέθανε από κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 14χρονης στη Λαμία που πέθανε από κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © Pixabay

Στη Λαμία τελέστηκε η κηδεία της 14χρονης που πέθανε από κορωνοϊό. Η μικρή Κέλλυ άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

Κηδεύτηκε η 14χρονη στη Λαμία που πέθανε από κορωνοϊό. Η κηδεία της ανήλικης τελέστηκε σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. Η μικρή Κέλλυ είχε νοσήσει από κορωνοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου στη Λαμία το περασμένο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 από επιπλοκές της Covid-19.

Η 14χρονη ήταν μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου, σύμφωνα με δημοσίευμα στο lamiareport. Η κηδεία της τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας μέσα σε κλίμα οδύνης.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της είπαν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη που πέθανε από κορωνοϊό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της.

Επιθυμία της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα  στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Αθανασίου. Για τον σκοπό αυτό είχε τοποθετηθεί ειδικό κουτί στην είσοδο. Η ταφή της 14χρονης έγινε στο χωριό Στίρφακα.

Σημειώνεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λαμίας, την ώρα που η τοπική κοινωνία έχει «παγώσει» από τον απροσδόκητο χαμό της.

Λαμία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κέλλυ που πέθανε από επιπλοκές κορονοϊού| 7/12/21 |ΕΡΤ

Θρήνος στη Λαμία για τη 14χρονη Κυριακή που «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού

Παγωμένη η Λαμία από τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ