Ελλαδα

Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του

Ομολόγησε την πράξη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του στη Λακωνία
Περιπολικά της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του με τα ίδια του τα χέρια στη Λακωνία.

Νέα γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα μας, με έναν 40χρονο στη Λακωνία να ομολογεί τη δολοφονία της 36χρονης συζύγου του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: H ομολογία του 40χρονου 

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η γυναικοκτονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα. «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό Βλαχιώτη με την οικογένειά του, ασχολούνταν με τις γεωργικές εργασίες και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές.

Τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ