Ελλαδα

ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λαμίας

Άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στα Επείγοντα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λαμία: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές του κορωνοϊού. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Προανάκριση διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ. με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τον θάνατο της 14χρονης, η οποία χθες Σάββατο άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας από επιπλοκές του κορωνοϊού. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε από κορωνοϊό από 29/11, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και στις 5:30 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα Επείγοντα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ