- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πάτρα: Εξιτήριο για το βρέφος που είχε διασωληνωθεί με κορωνοϊό
«Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη ζωή του…»
Πήρε εξιτήριο το βρέφος που είχε διασωλωνηθεί με κορωνοϊό στην Πάτρα. Παρέμεινε στη ΜΕΘ για περίπου δυο εβδομάδες.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Νεκτάριο από το Αγρίνιο, ο οποίος κατάφερε και βγήκε νικητής από τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι το μόλις δυο μηνών βρέφος, που παρέμεινε διασωληνωμένο για μερικές ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ κατάφερε να ξεπεράσει τη λοίμωξη και σήμερα αναχώρησε για το σπίτι του. Μάλιστα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, το βρέφος αεροβαπτίστηκε, λαμβάνοντας το όνομα Νεκτάριος.
Την Παρασκευή, λίγο πριν λάβει ο μικρός το εξιτήριό του, ολοκληρώθηκε η βάπτιση σε μία σεμνή τελετή με τον Πατέρα Χαρίτωνα του νοσοκομείου Ρίου. «Ήμασταν όλοι εκεί και ευχηθήκαμε στο μικρό Νεκτάριο να είναι τυχερό και δυνατό στη ζωή του. Η ζωή του ανήκει» είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.
«Ήταν η πρώτη νίκη στη ζωή του…», είπε συγκινημένος ο γιατρός για το βρέφος
«Κερδίσαμε το στοίχημα για τον μικρό Νεκτάριο…», είπε ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, στην ΕΡΤ Πάτρας, για την έξοδο του δύο μηνών βρέφους από την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του.
«Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη ζωή του…» πρόσθεσε ο γιατρός φανερά συγκινημένος. Και στη συνέχεια τόνισε ότι το θετικό αποτέλεσμα προέκυψε μέσα από τη συλλογική δουλειά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Με πληροφορίες από thebest.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.