Ελλαδα

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Από ισχαιμικό από τα χτυπήματα ο θάνατος

Τι κατέθεσε η δεύτερη ιατροδικαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζακ Κωστόπουλος
Ζακ Κωστόπουλος © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ζακ Κωστόπουλος: Ισχαιμικό επεισόδιο λόγω οργανικού στρες, που πυροδοτήθηκε από τα χτυπήματα που δέχθηκε προκάλεσε το θάνατο, λέει η δεύτερη ιατροδικαστής

Την κατάθεσή της έδωσε ενώπιον του δικαστηρίου και η δεύτερη ιατροδικαστής, Σουλτάνα Μαριανού, σχετικά με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ειδικότερα, η κα. Σουλτάνα Μαριανού επεσήμανε πως ο 33χρονος ακτιβιστής πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από οργανικό στρες, το οποίο πυροδοτήθηκε από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και το σώμα.

Ακόμα, επεσήμανε πως «το θύμα δεν είχε προηγούμενο καρδιακό νόσημα, αλλά ούτε και βρέθηκε κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τραγική αυτή κατάληξη».

Στη συνέχεια σε ερώτηση που της έγινε από την υπεράσπιση των κατηγορούμενων, δεν μπόρεσε να αποκλείσει το καρδιακό να είχε αρχίσει να εξελίσσεται από τη στιγμή που ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν μέσα στο κοσμηματοπωλείο.

Ακολούθως, στο βήμα ανέβηκε ο τρίτος ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα και ο οποίος ορίστηκε από την οικογένεια του 33χρονου. Πρόκειται για τον κ. Σωκράτη Τσαντίδη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ