Ελλαδα

Μαγνησία: 16χρονη καταγγέλλει τον πατέρα της για ασελγείς πράξεις

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορίτσι που κλαίει
Κορίτσι που κλαίει © Unsplash

Δικάζεται σήμερα ένας 43χρονος από τον Αλμυρό Μαγνησίας ο οποίος καταγγέλθηκε από την 16χρονη κόρη του για ασελγείς πράξεις.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα παρουσιαστεί σήμερα ένας 43χρονος από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος καταγγέλθηκε από την 16χρονη κόρη του για ασελγείς πράξεις.

Ειδικότερα, η ανήλικη κατήγγειλε πως στις αρχές του μήνα ο πατέρας της την είχε αγγίξει απρεπώς, ενώ πριν από μερικές ημέρες προχώρησε σε άλλη μία ασελγή πράξη.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 43χρονος συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να γίνει η δίκη για την υπόθεση. Ο 43χρονος καταγγέλλεται για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την παραπομπή του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την εκδίκαση σήμερα.

Πλεκτάνη καταγγέλλει ο 43χρονος

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος, που είναι διαζευγμένος και μένει με την κόρη και τη μητέρα του, ισχυρίζεται πως πρόκειται για πλεκτάνη από τον 32χρονο σύντροφο της 16χρονης, που θέλει να την πάρει από το σπίτι για να μείνουν μαζί.

Μάλιστα, όπως τόνισε, εκείνος προθυμοποιήθηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι, για να μην έρχεται σε επαφή με το κορίτσι. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν την εισαγγελία, που αποφάσισε να κρατηθεί μέχρι τη δίκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ