Ελλαδα

Goody’s Burger House: 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς ArGOODaki

Η φετινή εκστρατεία φέρνει κοντά στον αθλητισμό παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες, με πρεσβευτές τους Ολυμπιονίκες Μ. Τεντόγλου και Α. Τσαπατάκη

Έφη Πάλλη
ΤΕΥΧΟΣ 807
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House και οι Μ.Τεντόγλου και Α.Τσαπατάκης φέτος φέρνουν κοντά στον αθλητισμό παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες.

Tο ArGOODaki των Goody’s Burger House συμπληρώνει 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του αναλαμβάνοντας ακόμη ένα σημαντικό έργο. Με κεντρικό μήνυμα «Η σκυτάλη περνάει στα χέρια σου, για να φτάσει η αγάπη παντού», το ArGOODaki αυτά τα Χριστούγεννα μετατρέπεται στο σύμβολο της σκυτάλης που θα αλλάξει χέρια για να μοιράσει αγάπη. Σημαντικό μέρος αυτής της σκυταλοδρομίας αγάπης θα είναι οι δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες, Μ. Τεντόγλου και Α. Τσαπατάκης, οι οποίοι αφήνοντας για λίγο τις αθλητικές τους υποχρεώσεις, θα συμμετέχουν ως πρεσβευτές στη φετινή εκστρατεία, κάνοντας ξεχωριστά τα 20ά γενέθλια του ArGOODaki.

Μ. Τεντόγλου και Α. Τσαπατάκης

Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki θα προσπαθήσει να φέρει κοντά στον αθλητισμό παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες. Το ArGOODaki εμπνέεται από τη δύναμή αυτών των παιδιών και τον αγώνα που δίνουν στην καθημερινότητά τους και στέκεται δίπλα τους, έμπρακτα, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών τους. Για τον σκοπό αυτό θα στηριχθούν 4 σύλλογοι σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τον αθλητισμό, τη φυσικοθεραπεία, την εργοθεραπεία κ.ά.  Οι σύλλογοι που θα στηρίξει φέτος το ArGOODaki  είναι οι εξής: Ιωνάς - Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ (Αθήνα), Αετοί (Θεσσαλονίκη), Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ (Χανιά) &Α.Ο. Πύρρος ΑμεΑ (Ιωάννινα). 

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε εκστρατείες προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House ξεκίνησε το ταξίδι του το μακρινό 1999, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια των Goody’s ως μια χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη φιγούρα. Την επόμενη χρονιά απέκτησε τη μορφή ενός λούτρινου παιχνιδιού το οποίο συνόδευε τα Χριστουγεννιάτικα γεύματα της γνωστής αλυσίδας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο εντυπωσιακή, που το λούτρινο αρκουδάκι εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες μέρες από όλα τα καταστήματα! 

Αυτή η μεγάλη αποδοχή οδήγησε και στη γέννηση της ιδέας του συνδυασμού του αρκουδιού, ενός συμβόλου της παιδικής αθωότητας, με ένα κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο θα υποστηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα, φορείς και οργανισμούς, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας περισσοτέρων από 16.000 παιδιών και των οικογενειών τους, έχοντας παράλληλα  ως συνοδοιπόρους σε αυτό το εντυπωσιακό έργο περισσότερους από 6.000.000 πελάτες έως τώρα, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί και έχουν συνεισφέρει στο ArGOODaki.

To ArGOODaki κατά τη φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, πιστό στις αξίες της προσφοράς και της στήριξης των παιδιών σε ανάγκη, για 20ή χρονιά προσκαλεί όλους εμάς να συνεισφέρουμε στον φετινό σκοπό του: να συμβάλλουμε –αγοράζοντας γεύματα ArGOODaki– στην προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη στήριξη των 4 συλλόγων. Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορούμε να διαλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα 9 φετινά συλλεκτικά αντικείμενα ArGOODaki: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, ένα σημειωματάριο-notebook, ένα παγούρι, ένα μπολ πρωινού, ένα puzzle, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου ή ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.

Για όλη την εορταστική περίοδο μπορούμε να παραγγείλουμε το δικό μας ArGOODaki σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery στο 18365, στο www.goodys.com ή μέσω του Goody’s app, και να γίνουμε κι όλοι εμείς πρωταγωνιστές σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.goodys.com ή ακολουθήστε τα στο Facebook Goody’s Burger House και στο Instagram @goodysburgerhous