Ελλαδα

Καλλιθέα: Πλημμύρισε σχολείο - Τα παιδιά γύρισαν σπίτι (εικόνες)

Η νεροποντή προκάλεσε πλημμύρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο 3ο Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα το σχολείο πλημμύρισε, με τις αίθουσες να γεμίζουν νερά και λάσπες
Στο 3ο Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα το σχολείο πλημμύρισε, με τις αίθουσες να γεμίζουν νερά και λάσπες @Σπύρος Γεράρδης/Facebook

Στην Καλλιθέα το 3ο Νηπιαγωγείο πλημμύρισε, με τις εικόνες από τις αίθουσες στο σχολείο που γέμισαν νερά να κάνουν τον γύρο των social media.

Προβλήματα σε σχολείο στην Καλλιθέα προκάλεσε η κακοκαιρία. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media, το 3ο Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα πλημμύρισε.

Οι γονείς που πήγαν σήμερα Τετάρτη (24/11) στο σχολείο για να αφήσουν τα παιδιά τους, ενημερώθηκαν ότι οι αίθουσες του νηπιαγωγείου έχουν γεμίσει με νερό της βροχής και λάσπες.

Ο χώρος κρίθηκε ακατάλληλος, δεν έγινε μάθημα και το 3ο Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα έμεινε κλειστό, με αποτέλεσμα τα παιδιά να γυρίσουν στο σπίτι.

«Πάλι το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας κλειστό και με ζημιές από τη χθεσινοβραδινή βροχή. Πάλι μόνες τους οι δασκάλες να καθαρίζουν» αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες από το πλημμυρισμένο σχολείο.

Αίθουσα στο 3ο Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα γεμάτη με νερό της βροχής και λάσπες

Στην Καλλιθέα πλημμύρισε σχολείο από την κακοκαιρία - Εικόνα από αίθουσα στο 3ο Νηπιαγωγείο

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Μπάλλος», μαθητές έφτιαξαν «γέφυρα» θρανίων σε πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να μπορέσουν να φύγουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ