Ελλαδα

Τεράστιο μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω βροχής και τροχαίων

Αναλυτικά ποια σημεία είναι «κολλημένα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Η βροχή και τρία τροχαία ατυχήματα νωρίτερα με κύριο την ανατροπή νταλίκας στο ύψος της Αχαρνών, έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην Λ. Κηφισού. Στην άνοδο παρατηρείται μποτιλιάρισμα από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, κατόπιν χαμηλές ταχύτητες έως την γέφυρα Μεταμόρφωσης. Αντίστοιχα τα προβλήματα στην κάθοδο.

Μποτιλιάρισμα έχει επίσης στην άνοδο της Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά, και στη Μικρή Σχιστού προς Ιερά οδό. Επίσης στα δύο ρεύματα της Λ.Φυλής προς Αγίους Αναργύρους και Ζεφύρι.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας ανά τμήματα ανάμεσα από το κτήμα Συγγρού και την Πανόρμου, στην κάθοδο της Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο έως το Ερρίκος Ντυνάν, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από τον Περιφερειακό Υμηττού έως την Μεσογείων. 

Καθυστερήσεις παρατηρούνται από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως την Λ. Συγγρού και από το ύψος του Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά, στην Λ. Αμφιθέας από την Παραλιακή, στην άνοδο της Λ. Συγγρού από τη Λαγουμιτζή έως τη Διάκου, στην Ηλιουπόλεως προς Αρδηττού και στη Φιλολάου στο Παγκράτι.

Δυσκολίες στην Αττική οδό. Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα μποτιλιάρισμα από την έξοδο Αγίας Παρασκευής στον Περιφερειακό Υμηττού έως την Δουκίσσης Πλακεντίας και κατόπιν καθυστερήσεις έως την έξοδο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ