Ελλαδα

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Για ποιες περιοχές

Η πρόγνωση από την ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με καταιγίδες, βροχές και χαλάζι αυτήν την εβδομάδα
Καταιγίδα σε εξέλιξη μετά την επιδείνωση καιρού (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Ποιες περιοχές επηρεάζονται.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού δόθηκε στη δημοσιότητα και όπως αναφέρει αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες. Ο καιρός αλλάζει από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά διαστήματα από χαλαζοπτώσεις.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα βρέξει αύριο Τρίτη (23/11)

Ο καιρός αύριο Τρίτη (23/11) θα έχει επίσης ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις ίδια περιοχές, ωστόσο τα φαινόμενα θα επεκταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να βλέπετε live τι καιρό έχει αυτήν τη στιγμή κάθε περιοχή στην Ελλάδα και πού υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

 

Βροχές και την Τετάρτη (24/11) - Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Καταιγίδες και χαλάζι αναμένονται σε ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ωστόσο γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, με πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες, βροχές και χαλάζι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ