Ελλαδα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast

Συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο pod.gr

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής © Ολυμπία Κρασαγάκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και όχι μόνο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη και φτιάχνει στο pod.gr μία σειρά επεισοδίων για θέματα που αφορούν τη γυναίκα -και όχι μόνο.

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σ' αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη». 

Αυτό δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.  

«Άλλωστε ζωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ», λέει λοιπόν η Ιωάννα επαναλαμβάνοντας την παλιά γιαπωνέζικη σοφία.  

 Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast © Ολυμπία Κρασαγάκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποδεχόμενος την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο pod.gr είπε: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Πού την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον 
έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας». 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου © Ολυμπία Κρασαγάκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει podcast: Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος

Πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast στο pod.gr
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast στο pod.gr © Ολυμπία Κρασαγάκη

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο, Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ