Ελλαδα

Συνελήφθη Κρητικός επιχειρηματίας - Άφησε 15χρονο να πιει αλκοόλ

Το παιδί κατέληξε στο κέντρο υγείας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ένας ανήλικος, που είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ σε καφενείο - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης που επέτρεψε τη χρήση αλκοόλ σε 15χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Μάλιστα, μπήκε «λουκέτο» στο μαγαζί ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο γιατί ο 15χρονος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος μετά τη χρήση αλκοόλ αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας από τον ιδιοκτήτη του καφενείου και την μητέρα του, η οποία ενημερώθηκε για την κατάστασή του.

Στον 15χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου συνελήφθη και θα δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τέλος, υπεβλήθη 15νθήμερο λουκέτο στο καφενείο και πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη, καθώς ο 15χρονος δεν έφερε μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις