Ελλαδα

Έγκλημα στον Βόλο: Σκότωσε τη νονά του για 2.000€ - Το χρονικό

Έχει ομολογήσει και κρατείται από τις Αρχές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έγκλημα στον Βόλο: Σκότωσε τη νονά του για 2.000 ευρώ – Το χρονικό της δολοφονίας και η ομολογία του 39χρονου.

Από το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου 2021 κρατείται από την αστυνομία ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης που βρέθηκε νεκρή σε υπόγεια αποθήκη πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο άνδρας έχει ομολογήσει την πράξη του στις Αρχές. Ο 39χρονος, ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Σε αυτή του την επίσκεψη ζήτησε από την νονά του το ποσό των 2.000 ευρώ και όταν εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Το χρονικό της δολοφονίας

 

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της. Οι οικείοι της την αναζήτησαν και απευθύνθηκαν στην αστυνομία όταν εκείνοι μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής

Εν τέλει, το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Εξαιτίας της κατάστασής του, ο γιος της άτυχης γυναίκας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όπως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Ακολούθως, τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί την κατέβασε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Την εξαφάνισή της ερευνούσε η αστυνομία από την Πέμπτη και έπειτα από έρευνα οδηγήθηκαν σε κάποια συμπεράσματα. Στη συνέχεια, εντόπισαν τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ