Γυναικολόγοι απέτρεπαν εγκύους να κάνουν το εμβόλιο - Καταγγελίες
Τι ζητά με επιστολή του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης
Να εξεταστούν οι καταγγελίες για γυναικολόγους που απέτρεψαν εγκύους να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ζήτησε ο Θάνος Πλεύρης.
Επιστολή στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο απέστειλε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προκειμένου να εξετάσουν τις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες γυναικολόγοι απέτρεψαν εγκύους να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.
Η συγκεκριμένη επιστολή έρχεται λίγα 24ωρα μετά την είδηση ότι 38χρονη ανεμβολίαστη έγκυος πέθανε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη.
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να επιληφθεί του θέματος και να κρίνει εάν τέτοιας φύσεως ιατρικές συμβουλές αντιστρατεύονται τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ασθενών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή από το υπουργείο.
Σημειώνεται ότι οι νέες έρευνες για την εγκυμοσύνη και τα εμβόλια δείχνουν πως ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλής τόσο για την έγκυο όσο και για το έμβρυο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.