Ελλαδα

O καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προπηλακίστηκε σε ταβέρνα

Επειδή ζήτησε να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δέχθηκε επίθεση
Ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος © EPA Pool

O καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δέχθηκε επίθεση σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα επειδή ζήτησε να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών.

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα καθώς όπως ο ίδιος κατήγγειλε ζήτησε να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού για τον κορωνοιό. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο. Όταν πήγε μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες στην ταβέρνα για να δειπνήσουν, ζήτησε -όπως τόνισε- με πολύ ευγένεια το λόγο που δεν έγινε έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του.

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, έδιωξαν βιαίως όλους τους πνευμονολόγους, ενώ τον ίδιο τον πέταξαν κάτω και σκίστηκε το πουκάμισό του. «Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που μου επιτέθηκαν», υπογράμμισε.  

Ο ίδιος έχει καταγγείλει ότι εξαιτίας των θέσεων που έχει εκφράσει δημοσίως δέχεται συχνά απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς από αντιεμβολιαστές. «Δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια την γραμματέα μου και βρίζουν. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια», είχε αναφέρει παλαιότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ