Ελλαδα

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Η συγκινητική ζωγραφιά μιας 7χρονης

«Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ζωγραφιά της 7χρονης για την Φώφη Γεννηματά
Η ζωγραφιά της 7χρονης για την Φώφη Γεννηματά © Eurokinissi

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Με μία συγκινητική ζωγραφιά αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά μία 7χρονη - «Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι».

Με μία συγκινητική ζωγραφιά αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά μία 7χρονη. «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι», γράφει η 7χρονη Κατερίνα, η οποία επίσης έχει ζωγραφίσει λουλούδια και καρδιές για να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. 

Η ζωγραφιά της 7χρονης για την Φώφη Γεννηματά
Η ζωγραφιά της 7χρονης για την Φώφη Γεννηματά © Eurokinissi

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Ξεκίνησε στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου η εξόδιος ακολουθία της Φώφης Γεννηματά στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρόντες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Φώφης Γεννηματά, προσήλθαν στη Μητρόπολη για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ νωρίτερα ο κόσμος φώναζε "αθάνατη" και πετούσε τριαντάφυλλα στο φέρετρο. 

Επικήδειους εκφώνησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας , ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης και απο την οικογένεια ο 17χρονος γιος της, Γιώργος ή ο σύζυγός της. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ