Ελλαδα

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Μαζί Δένδιας και Κατρούγκαλος

Συμβολική κίνηση υπέρβασης των κομματικών διαφορών

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Δένδιας και Γιώργος Κατρούγκαλος μαζί στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά
ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ / ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά αποτέλεσε μια σπάνια ευκαιρία για τον πολιτικό κόσμο της χώρας να δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τις πολιτικές διαφορές.

Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά αποτέλεσε μία ευκαιρία να σταλούν μηνύματα πολιτικού πολιτισμού και ενότητας με τους Νίκο Δένδια, Υπουργό Εξωτερικών και Γιώργο Κατρούγκαλο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν μαζί του παρών. 

Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επέλεξαν λοιπόν να φτάσουν ο ένας δίπλα με τον άλλο, εκπέμποντας μήνυμα ενότητας, αλληλοσεβασμού και ευγένειας.

Νωπές είναι άλλωστε οι εικόνες από την Βουλή, όπου τη Δευτέρα, βουλευτές όλων των κομμάτων, σοκαρισμένοι, παρηγορούσαν ο ένας τον άλλο με δακρυσμένα μάτια και αγκαλιές μετά την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. 

Σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, που άφησε ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια στο σημείο όπου καθόταν η Φώφη Γεννηματά, με τα δυο του χέρια κρατούσε το πρόσωπο του Βασίλη Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ που ξέσπασε σε δάκρυα, αφού άφησε και αυτός λίγα λουλούδια στα έδρανα. Ενώ σε ένα άλλο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, αγκαλιάζει την απαρηγόρητη Νάντια Γιαννακοπούλου του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ