Ελλαδα

Φώφη Γεννημάτα: Πληροφορίες οτι επιδεινώθηκε η υγεία της

Απο χθες το βράδυ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιδεινώθηκε ξαφνικά η υγεία της Φώφης Γεννηματά - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"
Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία για την 3η Σεπτεμβρίου © EUROKINISSΙ / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και σύμφωνα με πληροφορίες, από το βράδυ τη Κυριακής η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Δύσκολες ώρες για τη Φώφη Γεννηματά στον «Ευαγγελισμό», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής.

Για την εξέλιξη με την υγεία της Φώφης Γεννηματά ενημερώθηκαν και οι 6 υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Οι τελευταίες πληροφορίες προκαλούν έντονη ανησυχία και αυτή την ώρα σπεύδουν στο νοσοκομείο οι στενοί της συνεργάτες, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νεότερα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 12 Οκτωβρίου, όταν και εισήχθη εκτάκτως με έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα, και άλλα συμπτώματα ατελούς ειλεού.  Μετά από εκτενείς εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου. Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προγραμματιζόταν να πάρει εξιτήριο τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ