Ελλαδα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Συνελήφθησαν αστυνομικοί για ανθρωποκτονία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό - Το αίμα στην άσφαλτο και οι τρύπες από τις σφαίρες των αστυνομικών σε αυτοκίνητα
Καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό - Το αίμα στην άσφαλτο και οι τρύπες από τις σφαίρες των αστυνομικών σε αυτοκίνητα © EUROKINISSI/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Για την καταδίωξη στο Πέραμα με τον έναν νεκρό συνελήφθησαν 7 αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την καταδίωξη στο Πέραμα με τον έναν νεκρό, συνελήφθησαν 7 αστυνομικοί. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνελήφθησαν ένας υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην καταδίωξη στο Πέραμα.

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών είναι ένας 20χρονος Ρομά, οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για ληστείες.

Τραυματισμένος είναι και ένας 16χρονος, ο οποίος επέβαινε στο όχημα. Ειδικότερα, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο στο Πέραμα βρισκόταν και τρίτο άτομο, το οποίο διαφεύγει και αναζητείται από την αστυνομία. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο οδηγός ύποπτου οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στη λεωφόρο Θηβών. Η καταδίωξη συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Συνελήφθησαν 7 αστυνομικοί για ανθρωποκτονία | Ειδήσεις | 23/10/2021

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών σε καταδίωξη στο Πέραμα - Τι έδειξε η νεκροψία

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για την καταδίωξη στο Πέραμα δείχνουν ότι οι περισσότεροι από τους 7 αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο έχουν πυροβολήσει.

Ειδικότερα, από την αρχική νεκροψία του ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο νεκρός φαίνεται πως φέρει στο σώμα του περισσότερα από ένα τραύματα, τα οποία προκλήθηκαν από τις σφαίρες των αστυνομικών. Αναμένεται το αποτέλεσμα της προγραμματισμένης νεκροτομής τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Οι συλληφθέντες αστυνομικοί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι στη δημοσιότητα έχει δοθεί το βίντεο από την καταδίωξη στο Πέραμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ