- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί έβγαλαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου Κρήτης έβγαλαν πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο γιατροί τον περασμένο Ιούλιο εκμεταλλευόμενοι τον ελάχιστο χρόνο που έμειναν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο πραγματοποίησαν εικονικό εμβολιασμό ο ένας στον άλλο για να αποκτήσουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία ως υγειονομικοί όφειλαν να έχουν.
Όταν η πράξη τους έγινε αντιληπτή, ακολούθησε ΕΔΕ και πλέον παραπέμπονται στο πειθαρχικό της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ έφτασε στην διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μετά από καταγγελία.
Ακολούθως, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου και το θέμα τέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος που αποφάσισε να τους θέσει σε προσωρινή αργία και να παραπέμψει το φάκελο στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της 7ης ΥΠΕ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.