- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.
Για μια νέα αλλαγή του καιρού το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα μίλησε στην σημερινή του πρόγνωση ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιώντας για ισχυρά φαινόμενα με ανέμους.
Συγκεκριμένα, στη πρόγνωση του καιρού της ΕΡΤ3, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες και αναφέρθηκε σε νέες καταιγίδες που θα χτυπήσουν τη χώρα από το Σάββατο (23/10).
Οι δυνατές βροχές αναμένεται να ξεκινήσουν από τη δυτική Ελλάδα, η οποία έχει ήδη δεχτεί μεγάλα ύψη βροχής τις προηγούμενες ημέρες, οπότε και χρειάζεται προσοχή. Η πιθανότητα για βροχές στην Αττική είναι μικρότερη, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως πιο ακριβή εικόνα για την πορεία του καιρού θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.
Για την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για άσχημο καιρό στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, μιλώντας για «παρέλαση χαμηλών βαρομετρικών».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.