Ελλαδα

Παιδί με αλλεργικό σοκ πήγε Παίδων από Κολωνό μέσα σε 4 λεπτά

Αστυνομικοί με μοτοσικλέτες άνοιξαν τον δρόμο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - Δείτε το βίντεο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον Κολωνό ένα 2χρονο παιδί υπέστη αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε μέσα σε 4 λεπτά στο νοσοκομείο «Παίδων» συνοδεία αστυνομικών. Το viral βίντεο.

Μέσα σε μόλις 4 λεπτά μεταφέρθηκε ένα 2χρονο παιδί με αλλεργικό σοκ από τον Κολωνό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνόδευσαν αστυνομικοί με μοτοσικλέτες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε τις δραματικές στιγμές.

«Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου πως το παιδί δεν αναπνέει, έχει γίνει μπλε και έχει χάσει την επαφή με το περιβάλλον». Όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ και το 100, στήθηκε μια «γέφυρα ζωής».

«Το μόνο πράγμα που έβλεπα μπροστά μου ήταν το περιπολικό. Όσο πιο γρήγορα έφτανε το περιπολικό, υπήρχαν οι ελπίδες να μπορεί να επανέλθει το παιδί» εξηγεί ο πατέρας.

Η διακομιδή του παιδιού με αλλεργικό σοκ στο Παίδων - Το βίντεο μέσα από το περιπολικό

«Χθες το βράδυ, το Κέντρο Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε ότι στην περιοχή του Κολωνού, ανήλικος παρουσιάζει αλλεργικό σοκ και πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο» επισημαίνεται στο μήνυμα της ΕΛΑΣ στο Twitter.

Και προστίθεται: «Περιπολικό και δίκυκλα της Άμεσης Δράσης συντονίζονται για τη γρήγορη μεταφορά του "μικρού μας μαχητή"».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις