Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Επεσε και δεύτερο μπαλκόνι στη Μεταμόρφωση

Μετά το Χαλάνδρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ακόμα ένα μπαλκόνι, μετά από εκείνο στο Χαλάνδρι, κατέρρευσε σήμερα στην Μεταμόρφωση ύστερα από το πέρασμα της Κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Άλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», αυτή τη φορά στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 το μπαλκόνι έπεσε και προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ η αστυνομία απέκλεισε το σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά από εκείνο σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, χωρίς ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις να υπάρξει τραυματισμός.

Χαλάνδρι - Πτώση μπαλκονιού: Προσωρινά ακατάλληλη η πολυκατοικία 

Την άμεση κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής του Χαλανδρίου προκάλεσε η πτώση μπαλκονιού σε πολυκατοικία της πόλης, καθώς αυτό του 5ου ορόφου έπεσε στο μπαλκόνι του 4ου. Αν και ο δήμος δεν εμπλέκεται άμεσα σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο επί τόπου έσπευσαν μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και η Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά έχει προκύψει πρόβλημα με τη διαμονή των ενοίκων της πολυκατοικίας μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοψία, να γίνουν οι σχετικές μελέτες και να βγει το πόρισμα της Πολεοδομίας για την καταλληλότητα όλου του κτιρίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ