Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες (video)

Η νεότερη πρόγνωση καιρού - Δείτε live πώς θα κινείται στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμυρισμένος δρόμος στον Διόνυσο από την κακοκαιρία «Μπάλλος»
Πλημμυρισμένος δρόμος στον Διόνυσο από την κακοκαιρία «Μπάλλος» © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πώς κινείται τώρα και τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Ελλάδα. Ποιες περιοχές θα έχουν έντονα καιρικά φαινόμενα. Η πρόγνωση καιρού.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με βροχές και καταιγίδες να συνεχίζονται στην Αττική. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr για την πρόγνωση καιρού, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο της ημέρας σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 μέχρι και το πρωί της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021.

Παράλληλα, πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές Ιονίου και Αιγαίου καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

Τα φαινόμενα από την κακοκαιρία «Μπάλλος» αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στην Εύβοια έως το πρωί της Παρασκευής 15/10 ενώ από το απόγευμα της Πέμπτης 14/10 έως το πρωί της Παρασκευής 15/10 κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Δείτε LIVE πώς κινείται τώρα η κακοκαιρία «Μπάλλος».

 

 

Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Σε ποιες περιοχές συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Στον χάρτη που ακολουθεί για την κακοκαιρία «Μπάλλος», παρουσιάζεται η εκτίμηση για τη βροχή που αναμένεται έως το πρωί της Παρασκευής 15/10 καθώς και οι περιοχές όπου θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σημειώνεται ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική από το μεσημέρι της Πέμπτης 14/10 έως το μεσημέρι της Παρασκευής 15/10. Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

 

kakokairia-ballos-prognosi-kairou.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ