Ελλαδα

Η Σχολή Καλών Τεχνών πλημμύρισε από τη βροχή (βίντεο)

Τα υπόγεια και το ισόγειο γέμισαν νερά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμύρες στη Σχολή Καλών Τεχνών από την κακοκαιρία «Μπάλλος»
Πλημμύρες στη Σχολή Καλών Τεχνών από την κακοκαιρία «Μπάλλος» @ foitkosmos2018

Πλημμύρες στη Σχολή Καλών Τεχνών στην Πειραιώς προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος», με φοιτητές να ανεβάζουν εικόνες στα social media.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Αττική. Όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν ανέβει στα social media, η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) στην Πειραιώς έχει πλημμυρίσει.

Τα μαθήματα σταμάτησαν, καθώς το νερό της βροχής γέμισε υπόγεια και τον ισόγειο χώρο. Παράλληλα, σημειώνονται διακοπές ρεύματος στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Την ίδια στιγμή τα προβλήματα στην οδό Πειραιώς συνεχίζονται, με διακοπές κυκλοφορίας από την Τροχαία, καθώς σε τμήματα της κεντρικής οδικής αρτηρίας υπάρχει μεγάλη συσσώρευση νερού. Αποτέλεσμα της διαμορφωθείσας κατάστασης είναι οι φοιτητές στη Σχολή Καλών Τεχνών να μην μπορούν να αποχωρήσουν από το κτίριο.

Στάζουν νερά στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών - Συνεχίζεται η κακοκαιρία «Μπάλλος»

Εν τω μεταξύ σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από τη Φιλοσοφική Αθηνών, φαίνονται τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος». Τα ταβάνια στάζουν νερά.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ο πεζόδρομος της Αλ. Πάντου πλημμύρισε, ενώ προβλήματα από την καταιγίδα υπάρχουν και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ