Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Kλειστή η Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού

Στο ρεύμα προς Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού
ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας λόγω της κακοκαιρίας σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έκλεισε η Κηφισίας στο ύψος του Φάρου του Ψυχικού λόγω συσσώρευσης υδάτων στην υπόγεια διάβαση. Η κυκλοφορία εκτρέπεται από τον Τροχαία προς τους παράδρομους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.  Από την έντονη βροχόπτωση προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η Τροχαία προχωρεί κατά διαστήματα σε διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους, όπου έχουν δημιουργηθεί «λίμνη» και υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς οχημάτων. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, τμήμα των οδών Σκυλίτση και Τζαβέλλα, από το ύψος της παραλιακής λεωφόρου, στο ρεύμα προς Πειραιά, έκλεισε λόγω μεγάλης συσσώρευσης νερού. Tην ίδια ώρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λόγω της συσσώρευσης υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού. 

Μεγάλα προβλήματα στην Πειραιώς προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την κακοκαιρία «Μπάλλος» εντοπίζεται στην οδό Πειραιώς όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά διαστήματα στα συγκεκριμένα σημεία η Τροχαία ανοίγει τον δρόμο, όταν η στάθμη του νερού πέφτει, αλλά την ξανακλείνει όταν δυναμώνει η βροχή.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ